Jouw uitslag:
Jij zit in de fase overleven - lichte groei van de Strengths-Curve

Deze uitslag is geen exacte wetenschap. De vragen en resultaten zijn gebaseerd op jarenlange ervaring van Strengths to Connect. De test geeft je meer inzicht waar er ruimte is in de Strengths-Curve. Het is de Start van een gesprek over het productief en efficient inzetten van jouw talenten.

 

SCurve_LichteGroei1x

Je verdient net voldoende geld met je bedrijf om van te leven. Gelukkig is er soms zelfs een lichte groei te zien. Je klanten weten steeds beter waarom ze jou (dienst) moeten hebben en je begint steeds meer tractie te krijgen. Echter je bent nog niet in de fase sterke groei waar je het liefst wil zijn. 

Het kan zelfs voorkomen dat je echt vast zit en niet meer weet hoe je verder moet. Vaak zijn een paar kleine aanpassingen, twist en tweaks, genoeg om optimaal gebruik te maken van je talenten. Hierdoor ben jij in staat om naar de volgende fase te gaan.

 
Hoe lang wil je nog blijven overleven, je bent toch je business begonnen om te floreren en te leven vanuit business flow.
 
 

Als je jouw talenten kent kan je sneller groeien en beter richtging geven aan je bedrijf. Wil je een volgende stap maken? Je kan nu drie dingen doen:

1. De informatie opnemen, maar de dingen blijven doen zoals je altijd al deed met het risico dat je dan geen echte groei doormaakt. Met het gevolg dat je uiteindelijke stopt met je droom na te jagen.

2. Zelf proberen te achterhalen wat je talenten zijn, en (misschien) de snelle groei doormaken. Je  bent niet voor niets ondernemer, toch? Om je op weg te helpen zijn hier drie tips hoe je jouw talenten kan achterhalen. 

3. Hulp inschakelen, om snel en gegarandeerd de volgende stap te bereiken. 

 

Zullen we een afspraak maken?​

Maak hieronder direct een afspraak met mij, geen verplichtingen, een strategiesessie doen we om te kijken of er echt een match is; tussen jouw en mij, maar belangrijker nog tussen mijn aanbod en wat jij nodig hebt. Stuur me gerust een whatsapp bericht als je vragen hebt. 

Tot spreeks, Reindert

Chat openen