Ik coach ondernemers voor de startversneller.

De Startversneller helpt je bij een succesvolle start van je eigen bedrijf. Het programma is er voor startende ondernemers in de provincie Gelderland of Overijssel die niet langer dan 5 jaar zijn ingeschreven bij de KvK. Je kunt in aanmerking komen voor een voucher van €1.000,- om te besteden aan business coaching en een tweede voucher van €1.000,- om te besteden aan het volgen van een vakgerichte opleiding. Daarnaast attenderen we je op interessante bijeenkomsten en breiden je netwerk uit door je met organisaties en personen in contact te brengen die je helpen bij de groei van je onderneming. Belangrijke voorwaarde is dat je full time bezig bent met je bedrijf of van plan bent om dat te gaan doen.

 

Als je weet wat jou uniek maakt, kun je beter richting geven aan je onderneming.

Ik help je om je ondernemerstalenten te ontdekken en superscherp te zien wat je moet doen om zelf succesvol te zijn als ondernemer. Sterker nog; je weet de verkregen inzichten direct om te zetten naar actie. Ik maak  gebruik van de ‘Strengths to Connect’- coachingmethode. De methode begeleidt het proces van heel scherp zien: je weet intuïtief zeker (een aha-moment) welke sterke punten je moet inzetten en wat er moet gebeuren om te komen tot de juiste beslissingen en acties. ‘Zien’ ontstaat als er een optimale balans is tussen ratio en emotie en je in een staat van flow terechtkomt. Wie het beste ziet, neemt de beste beslissingen. Zien geeft tempo, focus en ziel in ondernemendheid, acties en doelen.

Ik heb veel ervaring op het gebied van Design Thinking en Lean- Startup processen. Als procesbegeleider begeleid ik vaak innovatiesprints (Hackathons) en in 2018 was ik Lead organizer van Startup Weekend Zwolle 2018. De combinatie van talenten, teamprocessen en het startup denken is mijn ‘unfair advantage’.

Aan het eind van het traject ben jij in staat om sneller, krachtiger en succesvoller te ondernemen.

 

PS:

Ik heb ruimte voor een beperkt aantal ondernemers op jaarbasis, graag maak ik eerst even kennis om te kijken of ik echt iets voor jou kan betekenen. Dan laat ik je kort ervaren hoe mijn coaching en aan pak werkt. Tijdens de intake krijg jij je coachvraag scherp en kunnen we beide een betere beslissing maken of we met elkaar gaan werken. Zullen we een afspraak maken?

 

Hello, looking for an strong answer 💪! App me
Powered by