• Geen producten in je winkelmand.

Login

Startups

Speciaal voor startende ondernemers.

Wie ben jij als ondernemer, wat is jouw unique selling point? Hoe word jij succesvol?

Veel beginnende ondernemers weten vaak niet exact wie zij zijn als ondernemer of kunnen dit slecht verwoorden, tevens kunnen zij vaak onvoldoende beantwoorden wat hun unique selling point is. Dit is noodzakelijk omdat een onderneming start bij de ondernemer en vaak een verlengstuk is van de eigen identiteit. Hierdoor weten zij zich voor opdrachtgevers niet te onderscheiden, waardoor ze opdrachten mislopen of te weinig vragen voor hun producten of diensten. Met als uiteindelijke gevolg dat de startup niet levensvatbaar (meer) is. Ongeveer acht van de tien startende bedrijven halen de eerste vijf jaar niet, voor startups zijn de cijfers echter nog schokkender namelijk negen van de tien startups zijn niet succesvol (Forbes, 16 jan 2015).

Hoe de situatie ook kan zijn!

Je kent je ondernemerstalenten en weet deze goed te benoemen, daarnaast weet je hoe je deze talenten optimaal kan inzetten bij het opzetten van jouw bedrijf. Je weet erg goed wat jouw uniek sellingpoint als ondernemer is, wat jou toegevoegde waarde is. Sterker nog je weet deze waarde om te zetten naar concrete resultaten.

Het strengths to connect antwoord:
Wie ben ik, wat kan ik, wat is mijn unique sellingpoint?

We starten bij jou, wie ben jij als ondernemer?  Waarom doe jij de dingen zoals je doet, waar krijg je energie van? Hierbij maken we gebruik van de Gallup Strengthsfinder rapport (Alle 34 CliftonStrengths). Dit gepersonaliseerd rapport is de fundatie van het strengths-based actieplan.

Wat maakt mij succesvol als ondernemer?

Vervolgens kijken we naar wat jouw succesvol maakt als ondernemer. Hierbij maken we gebruik van de Builder Profile 10. Dit persoonlijk rapport gebruiken we om te onderzoeken hoe we jouw talenten het meest effectief kunnen inzetten in jouw onderneming.

Strengths to Connect

Deze stap gaat over nieuwe, frisse en rijkere inzichten van hoe en wanneer je je talenten inzet. We kijken hierbij vooral naar de combinatie en wisselwerking van meerdere talenten. Hoe ze elkaar versterken, en hoe je ze precies goed en op het juiste moment, op de juiste manier in balans moet inzetten in de gegeven context.

Aan de hand van de Strengts to Connect (coachings) methode zal je in staat zijn om dit zelf super scherp te zien. Sterker nog je weet de verkregen inzichten direct om te zetten naar actie, om zo een succesvol te zijn als ondernemer.

 

Testimonials

Het Strengths to Connect ondernemerspakket (€ 850,-):

Bestaat uit maximaal 3 individuele coachingsgespreken van 1,5 uur ter waarde van €825,-

 

Het framework van het Strengths to Connect ondernemerspakket ziet er als volgt uit:

  • verdiepende en vergaande inzichten eigen talenten (wie ben ik, wat kan ik);
  • verdiepende en vergaande inzichten in ondernemerstalenten (hoe word ik succesvol als ondernemer?)
  • Strengths-based Business Canvas (herken onze klanten het probleem en de oplossing die wij bieden? ect.)
  • Welke Strengths ga jij inzetten en welke acties moet je doen om je onderneming tot een succes te maken

Het ondernemerspakket is inclusief:

  • Strengthfinder top 34 (All 34 CliftonStrengths Access) t.w.v $89.00
  • Builder Profile 10 ($12)
  • Strengthfinder ebook

Bonussen:

  • Werkboek Ondernemen (t.w.v €30,-)
  • Thema inzichtkaarten (t.w.v €30,-)
  • Winnaarkaart (t.w.v € 75,-)

* getoonde prijzen zijn richtprijzen en exlusief btw. Strengths to Connect staat open voor het uitwisselen van diensten (barteren)

 

 

Neem vrijblijvend contact op met Strengths to Connect? Wil je weten wat we voor jou en je team kunnen betekenen ga naar teams.

top
Hello, looking for an strong answer 💪! App me
Powered by