Als je weet wat jou uniek maakt, kun je beter richting geven aan je onderneming.

Ik coach ondernemers voor de Startversneller. Ik help je om je ondernemerstalenten te ontdekken en superscherp te zien wat je moet doen om zelf succesvol te zijn als ondernemer. Sterker nog; je weet de verkregen inzichten direct om te zetten naar actie. Ik maak gebruik van de ‘Strengths to Connect’- coachingmethode. De methode begeleidt het proces van heel scherp zien: je weet intuïtief zeker (een aha-moment) welke sterke punten je moet inzetten en wat er moet gebeuren om te komen tot de juiste beslissingen en acties. ‘Zien’ ontstaat als er een optimale balans is tussen ratio en emotie en je in een staat van flow terechtkomt. Wie het beste ziet, neemt de beste beslissingen. Zien geeft tempo, focus en ziel in ondernemendheid, acties en doelen.

Ik heb veel ervaring op het gebied van Design Thinking en Lean- Startup processen. Als procesbegeleider begeleid hij vaak innovatiesprints (Hackathons) en het afgelopen jaar was hij Lead organizer van Startup Weekend Zwolle 2018. De combinatie van talenten, teamprocessen en het startup denken is zijn ‘unfair advantage’.

Aan het eind van het traject ben jij in staat om sneller, krachtiger en succesvoller te ondernemen.

Wat is de startversneller?

De Startversneller is er om startende ondernemers een steuntje in de rug te bieden. Met het programma willen de provincies Gelderland en Overijssel de slagingskans van startende ondernemers vergroten en zo de economische bedrijvigheid in de regio stimuleren. De Startversneller voorwaarden:

  • Je staat niet langer dan 5 jaar ingeschreven bij de KvK;
  • De standplaats van je onderneming is in Gelderland of in Overijssel;
  • Je wilt zelf investeren met tijd (fulltime) en geld en je hebt een gedegen plan van aanpak voor je bedrijf;
  • Je hebt niet eerder deelgenomen aan het startersprogramma IkStartSmart, MoveToSocial of startersvouchers ontvangen van de provincie Overijssel.

Zullen we een afspraak maken?​

Maak hieronder direct een afspraak met mij, geen verplichtingen, een intake doen we om te kijken of er echt een match is; tussen jouw en mij, maar belangrijker nog tussen mijn aanbod en wat jij nodig hebt. Stuur me gerust een whatsapp bericht als je vragen hebt. 

Tot spreeks, Reindert