Ontdek in circa 3 min of jij je talenten optimaal inzet, doe de 

In de media

Artikel in magazine

Voor het blad coachlink is Reindert geïnterviewd door Jos Veldwijk over zijn visie over de vraag
'word je geboren als ondernemer?'.

Bekijk de uitgave online, klik op de afbeelding hiernaast.

Ervaringen

Susan Visser

Daardoor kan ik mijn bedrijf veel gerichter laten groeien en kan ik meer mijn waarde laten zien​

Als startende ondernemer wist ik niet zo goed waar ik moest beginnen. Het moest allemaal gelijk perfect en liefst alles tegelijk, het was heel veel. Mijn hoofd was doordoor te vol en ik kwam niet echt vooruit. Ik ging natuurlijk dingen lezen en met anderen mensen praten, maar ik kwam niet echt in beweging.

Door de actiegerichte manier waarop Reindert coacht kreeg ik meer helderheid in wat ik nu kon doen om mijn doelen te bereiken. Hij maakt je bewust tegen welke obstakels je aanloopt en wat je kunt doen om jezelf in beweging te krijgen. Door de acties te koppelen aan je eigen strengths, zet je de stappen die goed bij jou passen. 

Ik heb bijvoorbeeld het talent Individualisering wat mij in staat stelt om de unieke strengths en behoeftes van de ander snel te kunnen begrijpen (en daarop in te spelen). Aan het begin van het opstarten van mijn bedrijf was ik geneigd om standaard dienstverleningspakketten aan te bieden, wat tegen mijn eigen gevoel in ging. Vanuit mijn Individualisering bied ik nu meer maatwerk oplossingen voor mijn klanten, die zich daardoor aangesproken voelen en eerder ingaan op mijn offerte. 

Reindert heeft me veel bewuster gemaakt van wat mijn kwaliteiten zijn, waarom het een kwaliteit is en hoe ik deze beter kan inzetten voor mijn onderneming. Hierdoor heb ik (nog) meer vertrouwen in mijzelf en mijn talenten.

Daardoor kan ik mijn bedrijf veel gerichter laten groeien en kan ik meer mijn waarde laten zien. Mijn bedrijf heet niet voor niks, Zeker Susan. Meer over mij vind je op: https://www.zekersusan.nl

 

Mijn top vijf talenten zijn1. Leergierigheid 2. Verandwoordelijkheidsbesef 3. WOO 4. Overtuiging 5. Individualisering

Anoek Mandemaker

Door dit inzicht weet ik hoe mijn talenten me verder kunnen helpen en hoe ik ze optimaal kan combineren.

Ik heb het strengthfinder pakket cadeau gekregen en had daardoor van te voren niet echt een verwachting. Ik herkende mij in mijn talenten en was benieuwd naar de waardevolle toevoeging van Reindert. Door de coaching van Reindert heb ik nu extra inzicht in hoe ik mijn talenten kan combineren. De strengthsfinder helpt je onder woorden te brengen wat je eigenlijk al weet en voelt, maar misschien niet dagelijks realiseert. Door dit inzicht weet ik hoe mijn talenten me verder kunnen helpen en hoe ik ze optimaal kan combineren.

Meer over mij vind je op: https://yocopa.nl/over-yocopa/

 

Mijn top vijf talenten zijn: 1. Empathie 2. Discipline 3. Aanmoediging 4. Maximalisering 5. Strategisch

Tycho Ferf

Ik heb nu een stevige basis aan zelfinzicht en dit geeft mij meer zelfvertrouwen.

Voordat ik door Reindert gecoacht werd was mijn grootste frustratie dat ik niet goed wist wat mijn kwaliteiten zijn. De uitkomst van de sf-test is duidelijk en de coaching hielp mij dit verder in perspectief te plaatsen.

Ik had al andere oplossingen als de kwaliteiten- en competentietest geprobeerd. Waar ik super enthousiast over ben is dat ik mijn ‘zwakte’ nu als talent/kwaliteit kan zien.
Daarnaast heb nu ook een steviger basis aan zelfinzicht en dit geeft mij meer zelfvertrouwen.


Mijn top vijf talenten zijn: 1. Behoedzaamheid 2. Leergierigheid 3. Analytisch 4. Sturingskracht 5. Input​

Monique van Dijk

Ik weet beter mijn sterke kanten onder woorden te brengen bijvoorbeeld bij opdrachtgevers.​

De uitkomst van de CliftonStrengths was pure herkenning. Heel fijn om woorden te kunnen geven aan datgene wat je onbewust al weet.

Het starten van mijn onderneming vergt ook veel down to earth acties. Deze gaven mij het gevoel te langzaam te gaan. Ik snap wel dat dingen tijd kosten, maar toch frustreert het mij. Why? Dat weet ik nu.

Ik begrijp nu beter dat mijn kracht ligt in strategisch denken, en dat ik altijd “vooruit” denk. Dat ik al bij de vervolgstappen ben en anderen nog bezig zijn met stap 1 etc.
Rustig blijven doorgaan, geduld, had ik al geprobeerd. Ik weet nu beter hoe ik vanuit mijn kracht anderen mee kan krijgen/ mee krijg. En ik weet beter mijn sterke kanten onder woorden te brengen bijvoorbeeld bij opdrachtgevers.

Reindert is een inspirerende coach en je krijgt inzicht in je eigen mooie sterke kanten

Mijn top vijf talenten zijn: 1. Strategisch 2. Ideeënvorming 3. Relatievorming 4. Input 5. Individualisering​

Burak Cabuk

Weten wat mijn sterktes ook daadwerkelijk 'sterk' maken, zorgt ervoor dat ik ze beter kan inzetten en evt. kan uitbreiden..

‘Hoe kan ik mijn kennis/talenten op een meest ideale manier kan inzetten?’ Is een vraag die ik mijzelf regelmatig stel. 

Ik wist al een beetje wat mijn sterktes waren, maar door het te horen van een expert die dan ook nog precies uitlegt wat mijn sterktes ook daadwerkelijk ‘sterk’ maken zorgt ervoor dat ik ze beter kan inzetten en evt. kan uitbreiden. 

Door één coachinggesprek heb ik een nog duidelijker beeld gekregen van mijzelf. Hoe duidelijk ‘verbondenheid & input’ bijvoorbeeld samenwerken. Persoonlijk vind ik die twee ook mijn sterkste talenten.

Mijn top vijf talenten zijn: 1. Input  2. Strategisch 3. Leergierheid 4. Prestatiegerichtheid 5. Verbondeneheid

Een greep uit de bedrijven waarmee ik samenwerk

Focus op strengths zorgt voor verbinding op een ander niveau - Ilse Nierop (AVY)

In coronatijden is het gewoon moeilijk om te blijven verbinden. De behoefte aan verbinding in een snel groeiende Startup, en echt even connectie met elkaar maken was daarom erg groot. Wat wij altijd al doen tijdens de weekstart, is het inchecken, ook op emotioneel vlak. En maandelijks hebben we nu een online borrel.

Tijdens de StrengthsFinder workshop hebben we elkaar op een nieuwe manier leren kennen. Het speeddaten aan de hand van je talenten zorgde ervoor dat je nu met anderen teamleden spreekt en het over anderen dingen hebt. 


We delen altijd al veel en stellen ons kwetsbaar op, en er is al veel ruimte voor persoonlijkheid en karakter. Maar nu was de focus vooral op onze sterktes. Dit zorgde voor hernieuwde energie waardoor er verbinding ontstond op een ander persoonlijk niveau. Verbinding en elkaar kunnen zien voor onze Strengths helpt ons beter met elkaar samen te werken

Chat openen