Jouw uitslag:
Jij zit aan het einde van de Strengths-Curve, de groeistop!

Deze uitslag is geen exacte wetenschap. De vragen en resultaten zijn gebaseerd op jarenlange ervaring van Strengths to Connect. De test geeft je meer inzicht waar er ruimte is in de Strengths-Curve. Het is de Start van een gesprek over het productief en efficient inzetten van jouw talenten.

 

sCurve_Groeistop1x
 

Je talenten hebben een plateau bereikt! Hetzelfde blijven, doen zorgt niet voor een ander resultaat, aan groei zit altijd een een groeistop, dit is de natuur van eindeloze groei. Hierdoor zet je jouw talenten niet meer efficiënt en productief in en daardoor ben je onbewust je werk aan het saboteren.

Je wens is om jouw potentie volledig te benutten en meer tijd in jouw GENIUS-zone door te brengen! Je profiteert dan maixmaal van je natuurlijke talenten en doet wat je echt leuk vindt, je ben dan in wat auteur Mihaly Csikszentmihalyi ‘flow’ noemt. 

Het goede nieuws is dan ook dat het einde van een groeistop (als je gericht actie in neemt) de start is van een nieuw level van je groei curve.

 

Als je jouw talenten bewuster, productiever en gerichter inzet dan bereik je vaker en makkelijker FLOW.  Je kan dan meer bereiken in minder tijd! Wil je hierin een volgende stap maken? Je kan nu drie dingen doen:

 

1. De informatie opnemen, maar de dingen blijven doen zoals je altijd al deed met het risico dat je dan geen echte groei doormaakt. Met het gevolg dat je doet waar je goed in bent (excelent-zone) maar hier uiteindelijk geen energie meer van krijgt omdat je aan het einde van de groeicurve zit.

2. Zelf proberen te achterhalen wat je blinde vlekken zijn, en bewuster en gerichter je talent inzetten, zodat je (misschien) de snelle groei kan maken. Je  bent niet voor niets ondernemer, toch? In de komende dagen ontvang je een emails van mijn waarin ik je uitleg waarom dit bijna niet moglijk is.

3. Hulp inschakelen, om snel en gegarandeerd de volgende stap te bereiken. 

 

Reindert is één van de eerste en jongste gecertificeerde Gallup coaches in Nederland. Hij heeft ervaring met Design Thinking en Lean Start-up processen en past die meesterlijk toe om talenten van ondernemers te activeren, teamprestaties te verbeteren en het  start-up denken een boost te geven in organisaties.
 

Reindert heeft van zijn sterke punten zijn werk gemaakt en als procesbegeleider heeft hij een laserfocus op resultaat. Hij is een restorative strategist die tot de kern van het probleem komt om zo een werkende oplossing te bieden die transformatie mogelijk maakt. Door constant zelf ook te blijven leren en de omgeving en zichzelf uit te dagen, is hij vastberaden om het resultaat te leveren zoals beloofd, en meer.

Reindert begeleidt innovatiesprints & Hackathons en was hoofdorganisator van Startup Weekend Zwolle (2018). Hij heeft de afgelopen 5 jaar meer dan honderd mensen gecoacht in verschillende settings.

Ik heb iets heel interresants voor jou

Ik wil jou helpen om vaker en sneller in FLOW te komen, met behulp van de Clifton Strengthsfinder zorg ik ervoor dat jij nog beter weet waar jij energie van krijgt en wat je moet doen om ‘Next level’ jouw talenten in te zetten. 

Hiervoor heb ik een speciaal KICKbox pakket ontwikkeld.

Dit is nog niet alles. Als je direct beslist krijg je ook een set met jouw top vijf GENIUS-kaarten. Op deze kaarten staat helder beschreven wat de genialiteit is van jouw talenten. Door dit te lezen, krijg je scherper welke soort activiteit in jouw GENIUS-zone hoort.

Wat anderen zeggen ..

Monique van Dijk
Monique van DijkInterim Strategisch HR Business Partner
Lees verder
Inspirerende coach. En inzicht in je eigen mooie sterke kanten
Maarten Tigchelaar
Maarten TigchelaarMister Workflow
Lees verder
Ik heb nu meer inzicht in mijn top 5 strengths en hoe ze elkaar onderling kunnen versterken.
Robert Wubs
Robert WubsWebdesigner en Developer
Lees verder
De Strengthsfinder is niet de zoveelste persoonlijkheidstest, deze is echt wel anders dan al die andere die ik gedaan heb.
Tim Haarlem
Tim HaarlemProject Manager en Hoofd communicatie (Friesland) at Wocozon
Lees verder
Dit is bijna eng, ik had niet verwacht dat deze persoonlijkheidstest mij zo goed beschrijft, omdat ik er vaak zelf erg sceptisch over ben.
Ilse van NieropHR captain by AVY
Lees verder
Focus op Strengths zorgt voor verbinding op een ander niveau.
Previous
Next

Gegarandeerd resultaat

Investeren in je eigen persoonlijke ontwikkeling gaat verder dan het zoveelste adviesgesprek of de volgende motivatiesessie: Reindert begeleidt je op basis van een strak persoonlijk plan op heldere wijze door de verschillende fases. Reindert heeft het al voor veel professionals mogelijk gemaakt doelen te halen. Daarom biedt hij garantie op het resultaat.

Chat openen