Jouw uitslag:
Je zit in de fase lichte groei van de Strengths-Curve

Deze uitslag is geen exacte wetenschap. De vragen en resultaten zijn gebaseerd op jarenlange ervaring van Strengths to Connect. De test geeft je meer inzicht waar er ruimte is in de Strengths-Curve. Het is de Start van een gesprek over het productief en efficient inzetten van jouw talenten.

 

SCurve_LichteGroei1x

Je verdiend voldoende geld om van te leven. Je klanten weten exact waarom ze jou moeten hebben. Echter voer je niet alleen taken uit die in jouw strengthszone liggen, en wil je jouw potentie nog meer benutten. En hier ligt dus ook meteen de kans voor sterke groei.

De vraag is dan ook ‘hoe kan je jouw talenten nog productiever inzetten om de volgende fase te bereiken? Hoe kan je meer in de (business) flow komen?

Als je jouw talenten kent kan je sneller groeien en beter richtging geven aan je bedrijf. Wil je een volgende stap maken? Je kan nu drie dingen doen:

1. De informatie opnemen, maar de dingen blijven doen zoals je altijd al deed met het risico dat je dan geen echte groei doormaakt. Met het gevolg dat je uiteindelijke stopt met je droom na te jagen.

2. Zelf proberen te achterhalen wat je talenten zijn, en (misschien) de snelle groei doormaken. Je  bent niet voor niets ondernemer, toch? Om je op weg te helpen zijn hier drie tips hoe je jouw talenten kan achterhalen. 

3. Hulp inschakelen, om snel en gegarandeerd de volgende stap te bereiken. 

 

Zullen we een afspraak maken?​

Maak hieronder direct een afspraak met mij, geen verplichtingen, een strategiesessie doen we om te kijken of er echt een match is; tussen jouw en mij, maar belangrijker nog tussen mijn aanbod en wat jij nodig hebt. Stuur me gerust een whatsapp bericht als je vragen hebt. 

Tot spreeks, Reindert

Chat openen
1
Neem gerust contact op