Jouw uitslag:
Jij staat aan de start van de Strengths-Curve.

Deze uitslag is geen exacte wetenschap. De vragen en resultaten zijn gebaseerd op jarenlange ervaring van Strengths to Connect. De test geeft je meer inzicht waar er ruimte is in de Strengths-Curve. Het is de Start van een gesprek over het productief en efficient inzetten van jouw talenten.

 

sCurve_Start_11x

Iedereen heeft wel advies voor jou, maar wat moet je nu eerst doen? En hoe moet je al die adviezen passend maken voor jouw situatie? Hoe kan je snel een groeistap maken? Als je jouw talenten kent kan je sneller groeien en beter richtging geven aan je bedrijf. 

 

Wil je een volgende stap maken? Je kan nu drie dingen doen:

1. De informatie opnemen, maar de dingen blijven doen zoals je altijd al deed met het risico dat je dan geen echte groei doormaakt. Met het gevolg dat je uiteindelijke stopt met je droom na te jagen.

2. Zelf proberen te achterhalen wat je talenten zijn, en (misschien) de snelle groei doormaken. Je  bent niet voor niets ondernemer, toch? Om je op weg te helpen zijn hier drie tips hoe je jouw talenten kan achterhalen. 

3. Hulp inschakelen, om snel en gegarandeerd de volgende stap te bereiken. 

 

Zullen we een afspraak maken?​

Maak hieronder direct een afspraak met mij, geen verplichtingen, een strategiesessie doen we om te kijken of er echt een match is; tussen jouw en mij, maar belangrijker nog tussen mijn aanbod en wat jij nodig hebt. Stuur me gerust een whatsapp bericht als je vragen hebt. 

Tot spreeks, Reindert

Chat openen
1
neem gerust contact op