Jouw uitslag:
Jij zit in de fase sterke groei van de Strengths-Curve

Deze uitslag is geen exacte wetenschap. De vragen en resultaten zijn gebaseerd op jarenlange ervaring van Strengths to Connect. De test geeft je meer inzicht waar er ruimte is in de Strengths-Curve. Het is de Start van een gesprek over het productief en efficient inzetten van jouw talenten.

 

sCurve_SterkeGroei1x

Jij bent lekker bezig! Je bedrijf zit in een sterke groei fase! Je doet de dingen waar je goed in bent en energie van krijgt, en het levert ook nog eens voldoende geld op.

 

Helaas komt aan deze periode ook een eind, maar nu nog lang niet ;). Plan op tijd een nieuwe start voor een nieuwe groeistap. Pivot en itterate om de groei zo lang mogelijk vast te houden. Begin hier alvast mee, ook als je in de fase sterke groei bent.

 

Een goede stap voor een revisie is om te kijken of je jouw talenten nog productiever in kan zetten, of introduceer de strengths-way of working (in het team), voor maximale productiviteit. Plan een vrijblijvende stategiesessie of plan een interne sprint hackathon! 

Zullen we een afspraak maken?​

Maak hieronder direct een afspraak met mij, geen verplichtingen, een strategiesessie doen we om te kijken of er echt een match is; tussen jouw en mij, maar belangrijker nog tussen mijn aanbod en wat jij nodig hebt. Stuur me gerust een whatsapp bericht als je vragen hebt. 

Tot spreeks, Reindert

Chat openen